DIY INSPIRATION ALEXANDER WANG MESH TOP


H&M teamed up with one of my favourite designer mister Alexander Wang. I was so excited when I heard the great news. This was seriously the first H&M designer collaboration where I thought I want, love and need everything of the collection! It was time to save money for that one moment. When that moment was there!! ''Nah, I don't want to spend 130 euro on one stupid mesh top.'' Eventually I ended up with nothing still like the design though for that reason is this my next DIY project. Stay tuned!

H&M werkte samen met één van mijn favoriete ontwerper meneer, Alexander Wang. Toen ik het goede nieuws hoorde, kon ik niet wachten op dat ene moment. Dit was serieus de eerste H&M designer samenwerking waarvan ik dacht: Oké, ik moet alles hebben! Het was dan ook tijd om te sparen voor die ene bijzondere dag. 6 november de grote dag en ik zag de prijs van de top. Ik dacht: nee, hiervoor ga ik niet 130 euro betalen. Uiteindelijk heb ik niets gekocht. Het model vind ik nog wel leuk om deze reden heb ik besloten om hiervan een DIY project van te maken.


Fasiontoast, Closetvoyage, Elena Perminova

3 comments :

  1. Aah, ik zou hier ook best een diy van willen, aangezien alles al uitverkocht is en het best duur is voor een arme student als ik haha! Benieuwd naar je diy! Liefss

    ReplyDelete
  2. Ik hou ervan, erg leuk!

    Liefs, Elbrich

    ReplyDelete